stående kvinna klädd i beige med en väska i handen och leopardmockasiner
Damloafers med fyrkantig tå och leopardmönster
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Damloafers med fyrkantig tå och leopardmönster

804,00kr

Enkel gängning
Tidlös design
Bekväm platt klack
För alla tillfällen

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med leopardmönster och fyrkantig tå för damer är ett måste för stil och sofistikering. Dessa otroligt eleganta skor kombinerar komfort, funktionalitet och unik design för att ge dig ett oförglömlig blickfång i din garderob. Dessutom är de lätta att matcha till alla dina outfits, för en stil som är precis som du.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa skor speglar bärarens självförtroende och individualitet, samtidigt som de ger en touch av vild glamour till alla outfits. Möjligheterna att bära dem är oändliga. De kan bäras till en avslappnad outfit, t.ex. jeans och en vit T-shirt, för att ge en touch av elegans till din vardagslook. Vid mer formella tillfällen kan du kombinera dem med en elegant svart klänning för att skapa en slående kontrast och fånga allas uppmärksamhet.”

Design utan snörning

Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av de finaste materialen och har ett exotiskt leopardmönster som inte bara är modernt utan också tidlöst. Den snörningsfria designen gör att du enkelt kan ta på och av dem, vilket gör dem praktiska för vardagsbruk. Den fyrkantiga tån ger dem en modern look samtidigt som de erbjuder exceptionell komfort.
stående kvinna klädd i beige med en väska i handen och leopardmockasiner

Komfort och flexibilitet

Den dämpade innersulan ger extra stöd för trötta fötter, medan den slitstarka yttersulan i gummi ger rätt grepp på alla underlag. Den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet gör leopardmönstrade loafers med fyrkantig tå till det perfekta valet för både formella och avslappnade tillfällen. Du kommer att känna dig bekväm i dina loafers i timmar i sträck.

Ytterligare information

Material Foder

PU

Material i sulan

EVA

Säsong

Vår / Höst

Material i yttersula

Gummi

Överlägset material

PU