Kvinna står på gatan i jeans och gula och leopardfärgade loafers med fyrkantig tå
Gula platta loafers för damer med leopardmönster och guldspänne
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Gula platta loafers för damer med leopardmönster och guldspänne

781,00kr

Mycket originell modell
Komfort med platt klack
Mjukt, följsamt material
Trendiga färger

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra gula platta mockasiner med leopardmönster och guldspänne för damer är ett djärvt och obestridligt snyggt statement. De använda färgerna gör skorna trendiga och tidlösa. De är bekväma tack vare den platta klacken och passar till alla stilar. De är tillverkade av material av högsta kvalitet och har en perfekt passform som följer fotens konturer.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa extraordinära skor kombinerar skickligt komfort och elegans och ger en lyxig bärupplevelse. Denna loafer är tillverkad av högkvalitativa material och har en ljusgul ovandel i syntetiskt läder som omedelbart drar blickarna till sig. Det djärva, trendiga leopardmönstret ger dessa klassiska skor en vild touch och skapar en slående kontrast.”

Trendigt guldelement

Guldspännet högst upp på mockasinen ger en extra touch av sofistikering och subtilt glitter. Det är ett raffinerat dekorativt element som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Den mångsidiga designen på dessa gula platta mockasiner med leopardmönster och guldspänne gör att de enkelt kan kombineras med en mängd olika outfits, för en avslappnad eller mer formell look.
Kvinna står på gatan i jeans och gula och leopardfärgade loafers med fyrkantig tå

I originalutförande

Dessa extraordinära skor kombinerar skickligt komfort och elegans och ger en lyxig bärupplevelse. Denna loafer är tillverkad av högkvalitativa material och har en ljusgul ovandel i syntetiskt läder som omedelbart drar blickarna till sig. Det djärva, trendiga leopardmönstret ger dessa klassiska skor en vild touch och skapar en slående kontrast.

Ytterligare information

Matière Doublure

PU

Matière de semelle

PU

Saison

Printemps / Automne

Matière de Semelle Extérieure

Rubber

Matière Supérieur

Imitation daim