Ett par bruna loafers med leopardmönster i profil, med en liten klack i träimitation och en guldkedja på ovansidan. På ena foten sitter en fotledskedja i guld.
Lågklackade loafers med leopardmönster och guldkedjor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Lågklackade loafers med leopardmönster och guldkedjor

473,00kr

Utmärkt hälstabilitet
Enkelt underhåll
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra mockasiner med leopardmönster och tidlös charm är ett måste för varje fashionista och passar alla årstider. Denna blandning av klassiska och originella detaljer ger din stil elegans utan att kompromissa med din vardagskomfort. Dessa sublima skor med låg klack och rundad tå är robusta och hållbara, lätta att bära och sköta under alla omständigheter och kommer att bli ett måste i din garderob!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Detta par mockasiner är ett utmärkt sätt att sticka ut från mängden och skapa en unik, sofistikerad look. De är eleganta och feminina och passar alla stilar: perfekta att bära till en klänning eller kjol för en elegant kväll ute, eller till jeans för en mer avslappnad look. De är lätta att ta på och du kommer aldrig att vilja vara utan dem för att förhöja din vardagslook!

Djärva ytor

Skorna är täckta av syntetiskt läder med leopardmönster och har en omsorgsfull finish i varma toner för en djärv och glamorös wild look. Överdelen av foten pryds av en tjock guldkedja som ger en touch av sofistikerad glitter och lyx till din moderna, trendiga working girl-look.

0-77e835.jpeg
Ett par bruna loafers med leopardmönster i profil, med en liten klack i träimitation och en guldkedja på ovansidan. På ena foten sitter en fotledskedja i guld.
0-6beecd.jpeg

En solid konstruktion

Den lilla fyrkantiga klacken på dessa loafers, som mäter ca 2 cm, ger extra stöd och en optimal hålfot för att öka höjden utan att ge avkall på komforten. Med sin solida konstruktion och halkfria gummisula ger dessa snygga skor bra stabilitet och grepp på alla underlag. De är lätta att ta hand om, allt du behöver göra är att impregnera dem för att förhindra fläckar och ge dem ett varaktigt skydd.

Ytterligare information

Material

Färg

,

Säsong

,

Hauteur talon

2 cm