Ett par enkla loafers med leopardmönster från ovan bärs med en vit kjol och bara fötter. Golvet är en beige matta och det ligger en vit tidning bredvid
Platta loafers med leopardmönster för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Platta loafers med leopardmönster för kvinnor

295,00kr

Lättviktssko
Kan tas på utan knäppning
Lämplig för varmt väder
Kompatibel med alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Oavsett om du letar efter ett par bekväma skor för vardagsbruk eller bara vill ge din outfit en touch av glamour är dessa platta loafers det perfekta valet för dig! De är praktiska och roliga att bära, och det här snygga men ändå nyckfulla paret med leopardmönster passar bra till en mängd olika outfits, både formella och avslappnade.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa platta loafers med leopardmönster för kvinnor är det perfekta valet för dig som vill lägga till en touch av glamour till alla tillfällen. De kan enkelt bäras för en dag på jobbet, en kväll ute med vänner eller till och med för en avslappnad promenad runt stan. De är också lätta att ta på och av tack vare den praktiska, snörningsfria designen.”

Glamour och mode

Denna loafer i syntetläder med en touch av djurmönster livar upp alla dina outfits! Leopardmönstret är mycket trendigt både på sommaren och under mellansäsongen och ger textur och nyans till din look. Oavsett om din look är rockig, vintage, klassisk eller mer avslappnad, kommer detta vilda tryck att passa varje stil och färg i din garderob.
1076-c021e2.jpeg
Ett par enkla loafers med leopardmönster från ovan bärs med en vit kjol och bara fötter. Golvet är en beige matta och det ligger en vit tidning bredvid
1076-aaf451.jpeg

Komfort när den är som bäst

Dessa loafers är slitstarka och snygga samtidigt som de ger optimal komfort så att du kan känna dig bekväm hela dagen. De är tillverkade av lättviktsmaterial och ger en smidig och behaglig gång, medan den fint räfflade gummisulan är halksäker och garanterar bra grepp, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk.

Ytterligare information

Material

Färg

Säsong

, ,