-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Trendiga leopardloafers med tjock rosa sula för kvinnor

651,00kr

Tjocka, bekväma sulor
Original och trendig design
Lätt att sätta på
Ett flexibelt material

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa trendiga leopardloafers med tjock rosa sula för kvinnor är den perfekta blandningen av stil, komfort och personlighet. Den tjocka rosa sulan är inte bara ett iögonfallande visuellt element, utan erbjuder också ultimat komfort hela dagen. Tack vare det snörningsfria systemet är de lätta att ta på och sparas dyrbar tid när du har bråttom på morgonen eller snabbt behöver byta skor inför ett viktigt möte.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Det som utmärker dessa loafers är utan tvekan den tjocka rosa sulan, som ger en touch av feminin excentricitet samtidigt som den ger optimalt stöd för dina fötter hela dagen lång. Dessutom anpassar sig skons ergonomiska form perfekt till din fot för att säkerställa en exakt passform. Du kommer att vara bekväm i timmar i sträck.”

Tidlös design

Dessa utsökta skor kombinerar sömlös komfort, stil och originalitet för att skapa ett oumbärligt plagg som garanterat kommer att väcka uppmärksamhet. Det tidlösa leopardmönstret ger en djärv känsla och en naturlig gnista till alla outfits. De varma tonerna, som vackert kombinerar gyllenbrunt och svart, skapar en lyxig look som är perfekt för alla årstider.
Fot av en kvinna med rosa byxor och leopardfärgade loafers med rosa sula
Kvinna i rosa byxor med leopardfärgade loafers med rosa sula

Absolut komfort

De är tillverkade av ett slitstarkt material och ger utmärkt grepp på olika underlag, så att du är säker när du är på språng. Förutom att de ser fantastiska ut är dessa leopardloafers designade för att ge dig den ultimata komforten. Insidan är fodrad med ett mjukt plyschmaterial som smeker dina fötter för varje steg du tar. Så du behöver inte offra stil för att må bra i dina skor!

Ytterligare information

Hauteur de Talon

3 cm-5 cm

Saison

Été

Matière Doublure

PU

Matière de semelle

PU

Matière Supérieure

Imitation daim