Ett par svarta mockasiner med en rosett i guld på golvet med accessoarer runt omkring
Casual loafers för damer med svart rosett
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Casual loafers för damer med svart rosett

651,00kr

Stil och komfort
Elegant och tidlös design
Omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material
Hållbar och perfekt

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra svarta damloafers med fluga är det perfekta valet för dig som letar efter både stil och komfort. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att ge exceptionell hållbarhet samtidigt som de är otroligt mjuka att ta på. Den eleganta, tidlösa designen förstärks av en svart fluga som är fint knuten upptill, vilket ger en sofistikerad touch till alla outfits.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner för damer är det perfekta valet för dig som letar efter både stil och komfort. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och är byggda för att hålla längden. Den eleganta, tidlösa designen förstärks av en charmig svart fluga som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en speciell kväll ute, är dessa mångsidiga loafers perfekta för alla tillfällen.”

Perfekt för dig!

Våra mockasiner för damer kommer att hålla länge – de är tåliga mot vardagligt slitage. Dessutom är de lätta att ta hand om – torka bara av dem med en fuktig trasa för att hålla dem rena och skinande. Mokasinerna finns i flera olika storlekar och passar alla typer av fötter. Den rymliga passformen ger även tårna rörelsefrihet, vilket förhindrar obehag.
Ett par svarta mockasiner med en rosett i guld på golvet med accessoarer runt omkring
Ett par svarta mockasiner med en rosett i guld på golvet med accessoarer runt omkring
Ett par svarta mockasiner med en rosett i guld på golvet med accessoarer runt omkring

Elegans och komfort!

Dessa loafers för damer är sinnebilden av elegans och komfort. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och har en perfekt passform och mjuk känsla från det ögonblick du tar på dem. Den tidlösa designen förstärks av en vacker svart fluga som ger din outfit en sofistikerad touch. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller ett speciellt tillfälle är dessa loafers mångsidiga och passar för alla tillfällen.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,