Ett par mjuka mockasiner i blekt blå denim med beige gummisulor med nitar som bärs barfota av en kvinna i blå slitna jeans med synliga anklar
Casual loafers i blekt denim
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Casual loafers i blekt denim

414,00kr

Över 9 tillgängliga storlekar
Lämplig för varmt väder
Kan tas på utan knäppning
Kompatibel med alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Oavsett om du är ute på en avkopplande dag på stan eller bara promenerar runt på helgen, kommer dessa mjuka loafers i denim inte att göra dig besviken! De är det perfekta tillbehöret för att ge en touch av stil och maximal komfort till alla outfits med en feminin, avslappnad look. Slip-on-designen gör dem lätta att ta på, medan de smidiga sulorna håller dina fötter bekväma hela dagen.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Om du letar efter praktiska och snygga skor är dessa loafers i denim det perfekta paret! Tack vare slip-on-designen utan snören eller andra fästanordningar är modellen snabb och enkel att ta på, vilket gör den funktionell när du har bråttom eller lite tid att göra dig i ordning. Du kan också använda dem som ett elegant och feminint alternativ till klassiska sneakers när du är ute och shoppar på helgen.    “

Trendig denim!

Lägg till en touch av sommarstil i din garderob för en trendig, modern look! Med sin bleka, slitna look ger dessa skor en touch av originalitet och charm till alla outfits. De är tillverkade av kvalitetsdenim och robusta sömmar, vilket gör dem slitstarka och tåliga. Tyget är också lätt att ta hand om: impregnera för att skydda mot fläckar och torka av med en fuktig trasa varje gång du använder dem.    
0-566c49.jpeg
Ett par mjuka mockasiner i blekt blå denim med beige gummisulor med nitar som bärs barfota av en kvinna i blå slitna jeans med synliga anklar

En praktisk och elegant modell

Om du letar efter praktiska och snygga skor är dessa loafers i denim det perfekta paret! Tack vare slip-on-designen utan snören eller andra fästanordningar är modellen snabb och enkel att ta på, vilket gör den funktionell när du har bråttom eller lite tid att göra dig i ordning. Du kan också använda dem som ett elegant och feminint alternativ till klassiska sneakers när du är ute och shoppar på helgen.    

Ytterligare information

Material

Färg

Säsong

, ,