Foto av en svart moccasin mot en vit bakgrund
Damloafers med diskreta blommotiv
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafers med diskreta blommotiv

651,00kr

Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa damloafers med diskret blommönster är det perfekta valet för en avslappnad look. Med sin eleganta design och tjocka, robusta sula är dessa flats lätta att ta på och perfekta för kvinnor som söker komfort och stil. De finns i storlekarna 35 till 41, och de är originella tack vare det diskreta, färgstarka blommönstret som syns under sömmarna på framsidan!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa dammockasiner är platta, avslappnade skor som erbjuder komfort och mjukhet. De finns i storlekar från 35 till 41 och passar de flesta kvinnors fötter. Den omsorgsfulla finishen garanterar exceptionell hållbarhet för en tidlöst elegant look år efter år.”

En diskret fris med färgglada blomstermotiv

Dessa mockasiner är det perfekta valet för damer som letar efter en bekväm och originell sko. Dessa platta skor är perfekta för avslappnade eller smarta outfits, tack vare den eleganta designen och den lilla, diskreta frisen av färgglada blommotiv under sömmarna. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är slitstarka och kommer att stå emot tidens tand samtidigt som de förblir eleganta och trendiga.
Foto av en svart moccasin mot en vit bakgrund
Foto av en svart moccasin mot en vit bakgrund
Foto av en beige moccasin mot vit bakgrund
Foto av ett par beigefärgade loafers som bärs av en kvinna med svarta byxor, mot en grå bakgrund

Finns i ett brett urval av storlekar

Dessa dammockasiner är platta, avslappnade skor som erbjuder komfort och mjukhet. De finns i storlekar från 35 till 41 och passar de flesta kvinnors fötter. Den omsorgsfulla finishen garanterar exceptionell hållbarhet för en tidlöst elegant look år efter år.

Ytterligare information

Material

Säsong

,