Mjuka vita genombrutna loafers på ett beige kokosgolv med ett foto av en kvinna till höger som bär samma modell i svart med blå jeans, en beige skjorta och en axelremsväska
Genombrutna loafers för damer med flexibla sulor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Genombrutna loafers för damer med flexibla sulor

355,00kr

Material som ochas
Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra loafers med öppen tå och mjuk sula för damer ger dig all den komfort du behöver för att enkelt glida på dem, utan att kompromissa med stilen. Oavsett om du ska till jobbet eller bara ut och shoppa kommer du att kunna få ut det mesta av din dag utan att känna minsta fotsmärta tack vare deras flexibilitet och lätthet. Dessa eleganta loafers är slitstarka och praktiska för vardagsbruk och kommer snabbt att bli en viktig accessoar i din sommargarderob!    

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den finmejslade ovandelen på dessa skor ser ut som en vacker mosaik och skapar ett mönster som utmärker sig genom sin originalitet och ger modellen en charmig retrokänsla. Med den tidlösa, eleganta designen hos en klassisk mockasin kan du enkelt matcha dem till vilken outfit som helst i din garderob. Bär dem till jeans för en avslappnad look eller till en lätt klänning för en mer sofistikerad stil.”

En öppen design för att andas

Dessa mångsidiga loafers är perfekta för vår och sommar och är lätta att ta på vid alla tillfällen, vilket gör dem perfekta för alla aktiva kvinnor. De är tillverkade av material som andas och har en perforerad design som uppfyller alla dina förväntningar, så att dina fötter är välventilerade och torra hela dagen när det börjar bli varmt.  
Mjuka vita genombrutna loafers på ett beige kokosgolv med ett foto av en kvinna till höger som bär samma modell i svart med blå jeans, en beige skjorta och en axelremsväska
0-259681.jpeg

Elegant retrodesign

Den finmejslade ovandelen på dessa skor ser ut som en vacker mosaik och skapar ett mönster som utmärker sig genom sin originalitet och ger modellen en charmig retrokänsla. Med den tidlösa, eleganta designen hos en klassisk mockasin kan du enkelt matcha dem till vilken outfit som helst i din garderob. Bär dem till jeans för en avslappnad look eller till en lätt klänning för en mer sofistikerad stil.

Ytterligare information

Material

Säsong

,