-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers i mjuk mesh med sömnadsmönster

473,00kr

Lämplig för varmt väder
Kan tas på utan knäppning
Enkelt underhåll
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Unna dig en snygg och avslappnad look med våra loafers i mjuk mesh med sömnadsmönster! Med sitt originella mönster och ergonomiska design kommer de att förbättra alla dina mellanårsoutfits samtidigt som de ger den komfort och hållbarhet du behöver för intensiv användning. Skorna är tillverkade av mjuka material som andas och är praktiska och behagliga att ta på under alla omständigheter. Och eftersom de är lätta är de enkla att ta med sig på resor och vardagsäventyr!  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra mockasiner i mjuk mesh är eleganta och trendiga skor som passar perfekt för kvinnor som vill ha en avslappnad, raffinerad stil med en somrig look. De mönstrade sömmarna, som påminner om den klassiska mockasinens traditionella design, ger dem en mycket originell look. Oavsett om det gäller en utekväll med vänner eller ett affärsmöte är de praktiska, snabba och enkla att ta på för alla tillfällen.  “

Allt handlar om flexibilitet!

Den flexibla sulan anpassar sig perfekt till fotens naturliga form och rörelser när du går, vilket ger oöverträffad komfort även under långa dagar på fötterna. Samtidigt som gummit är flexibelt är det robust och garanterar bra grepp för att undvika risken att falla, även på våta eller hala ytor.  
13836-dc21f9.jpeg
Ett par grå loafers i mesh med vita sömmar som bärs barfota med jeans och ankelkedja
0-2dd61f.jpeg
0-8d23a1.jpeg

Ett mångsidigt par för mellansäsongen

Dessa vackra loafers är tillverkade i ett lätt mesh-tyg som andas och ger optimal luftcirkulation så att fötterna hålls svala och torra hela dagen när värmen kommer mitt i säsongen. De kan bäras med jeans, dressade byxor eller till och med shorts för en avslappnad men chic look. Modellen finns i en rad tidlösa färger och ger oändliga möjligheter till olika outfits.    

Ytterligare information

Material

Säsong

,