Grå genombrutna loafers med broderade körsbärsblommor och svarta sulor. Bärs med vita jeans och en fotledskedja i guld på ett blekt beige parkettgolv.
Loafers i stickat material som andas med blommigt broderi
414,00kr473,00kr Select options
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers i stickat material som andas med blommigt broderi

414,00kr473,00kr

Lämplig för varmt väder
Material som andas
Enkelt underhåll
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra stickade loafers är charmiga och bekväma skor som kombinerar en avslappnad och sofistikerad stil. Det fina blommiga broderiet på framsidan ger en touch av femininitet och elegans till hela looken. De här sublima skorna är tillverkade i bomullskvalitet och passar perfekt för vårdagar och på sommaren när värmen blir svår att stå ut med.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa skor är perfekta för kvinnor som vill ge sina vardagsoutfits en touch av femininitet, utan att för den skull tumma på komforten. Skorna är både diskreta och eleganta och deras sobra färger och harmoniska nyanser smälter lätt in i alla stilar i din vår- och sommargarderob. Den vackert broderade körsbärsblomsgrenen ger din outfit en poetisk och charmig touch och kan användas som accessoar till jeans eller en klänning för en mer sofistikerad look.  “

Ventilerande, stretchig mesh

Den innovativa designen har en ovandel i ventilerande mesh som håller fötterna svala och bekväma hela dagen. Den genombrutna stickningen gör att du inte svettas och den mjuka, lätta och stretchiga strukturen formar sig efter dina fötters naturliga form, vilket förhindrar irritation eller obehaglig skav. Textilmaterialet är slitstarkt och lätt att rengöra: en enkel avtorkning med en fuktig svamp är allt som krävs för att ge dem ny glans.    
0-6b01fa.jpeg
Grå genombrutna loafers med broderade körsbärsblommor och svarta sulor. Bärs med vita jeans och en fotledskedja i guld på ett blekt beige parkettgolv.
0-e0672b.jpeg

Bekväm, säker gång

Du kan dra full nytta av deras unika stil och se till att du går säkert och bekvämt. De är lätta att ta på, har perfekt passform och garanterar optimalt fotstöd för ökad komfort under dina dagliga aktiviteter. Yttersulan är något upphöjd för en bra hållning och stabilitet. Dessutom är yttersulan halkfri för utmärkt grepp på marken, även i våta eller hala förhållanden.    

Ytterligare information

Material

Säsong

,