Ett par gula mockasiner med blommotiv. Den ena skon sitter i en fot som vilar mot en grå vägg och den andra hålls i en hand
Mjuka, genombrutna platta loafers med blommönster
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mjuka, genombrutna platta loafers med blommönster

355,00kr

Kan tas på utan knäppning
Lättviktssko
Material som andas
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa vackra, mjuka och genombrutna mockasiner med fina blommotiv är det perfekta valet för kvinnor som vill ha en unik blandning av komfort och elegans. De ger en mjuk och skön känsla i varje steg, samtidigt som de låter fötterna andas även under varma dagar. De här skorna är snygga och roliga att bära och ger dig all den charm du har drömt om.  

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Den tidlösa designen på dessa mjuka, platta mockasiner med blommotiv är helt mångsidig och passar till alla outfits i din garderob: från avslappnade jeans till eleganta, lätta sommarklänningar. Den genombrutna ovandelen har fina blommotiv som omedelbart ger din look en originell, feminin touch av vår.  “

Smidig, bekväm gång

Den här attraktiva modellen är tillverkad av mjuka, lätta material och ger en bekväm promenad hela dagen utan minsta obehag. Den runda tån formar sig efter fotens konturer för en perfekt passform som är perfekt även för de bredaste fötterna. Förutom att vara flexibel ger den halkfria gummisulan säkerhet och dämpning för varje steg du tar.
Ett par gula mockasiner med blommotiv. Den ena skon sitter i en fot som vilar mot en grå vägg och den andra hålls i en hand
14210-05b47e.jpeg
0-427b2f.jpeg

Ett feminint och originellt utseende

Den tidlösa designen på dessa mjuka, platta mockasiner med blommotiv är helt mångsidig och passar till alla outfits i din garderob: från avslappnade jeans till eleganta, lätta sommarklänningar. Den genombrutna ovandelen har fina blommotiv som omedelbart ger din look en originell, feminin touch av vår.  

Ytterligare information

Material

Säsong

,