Bruna mockasiner som bärs av en kvinna med bara vaderna synliga.
Sköna mockasiner med dubbar för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Sköna mockasiner med dubbar för kvinnor

947,00kr

Mer än 10 färger tillgängliga
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll
Lättviktssko

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa bekväma damloafers i mocka är platta, avslappnade skor. De är mjuka, lätta och extremt bekväma att bära och passar perfekt för en mängd olika tillfällen. Med rosett och nitar ger de en stilfull touch till alla vardagliga eller formella outfits, samtidigt som de erbjuder optimal komfort hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner för damer är inte bara snygga, de är också extremt bekväma tack vare det smidiga, lätta lädret. Dessa loafers är perfekta för promenader på stan eller för avkoppling hemma och kombinerar stil och funktionalitet på ett lysande sätt. Njut av komforten i dessa mångsidiga loafers på jobbet eller vid ett avslappnat tillfälle!”

En dekorativ och användbar rosett!

Dessa bekväma dammockasiner med nitar är platta, avslappnade skor. De är mjuka och lätta att bära och har en snygg rosett som gör att du kan dra åt skon efter midjan. De har också dubbar för extra grepp på marken. Välj den storlek som passar din fotform nu.
Bruna mockasiner som bärs av en kvinna med bara vaderna synliga.
Bruna mockasiner som bärs av en kvinna med bara vaderna synliga.
5668-ef49cf.jpeg
5668-fe2167.jpeg

Mångsidiga loafers

Dessa mockasiner för damer är inte bara snygga, de är också extremt bekväma tack vare det smidiga, lätta lädret. Dessa loafers är perfekta för promenader på stan eller för avkoppling hemma och kombinerar stil och funktionalitet på ett lysande sätt. Njut av komforten i dessa mångsidiga loafers på jobbet eller vid ett avslappnat tillfälle!

Ytterligare information

Material

Säsong

,