Kvinna på tå med vita genombrutna mockasiner
Genombrutna ortopediska mockasiner i syntetläder för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Genombrutna ortopediska mockasiner i syntetläder för kvinnor

686,00kr

Praktisk design för öppet arbete
Bekväm vadderad sula
Storlek 35 till 42
Slitstarkt syntetiskt läder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa genombrutna ortopediska mockasiner i syntetläder för damer kombinerar stil, funktionalitet och oöverträffad kvalitet. Den genombrutna designen ger utmärkt ventilation av foten samtidigt som den ger tillräckligt skydd mot väder och vind. Det som verkligen gör dessa mockasiner unika är deras mycket genomtänkta ergonomiska design. Tack vare en dämpad, profilerad innersula ger de extra stöd för hela foten och minskar trycket på lederna.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är särskilt utformade för att tillgodose behoven hos den hälsomedvetna kvinnan och kommer att revolutionera din vardagliga promenadupplevelse. Dessa mockasiner är tillverkade av slitstarkt syntetläder som andas och har en perforerad design som ger utmärkt ventilation för dina fötter samtidigt som de känns behagligt svala. Du kommer aldrig mer att behöva oroa dig för svettiga, obekväma fötter under varma sommardagar.”

Ergonomiska innersulor

Den verkliga styrkan hos dessa mockasiner ligger i deras ortopediska design. Med användarnas välbefinnande och komfort i åtanke har formgivarna integrerat en ergonomisk innersula som effektivt stöder fotvalvet samtidigt som den ger utmärkt dämpning för känsliga områden som hälen och tårna. Ingen mer gnagande smärta efter en lång dag på fötterna! Dessutom garanterar den halkfria yttersulan ett fast grepp på alla underlag.
Kvinna på tå med vita genombrutna mockasiner

Estetisk och praktisk

När det gäller estetik gör dessa loafers inga kompromisser med stilen. Med sin eleganta, moderna design passar de perfekt till alla typer av vardags- eller affärskläder. Den enkla, klassiska designen gör dem mycket lätta att bära. Du kan fortfarande välja den färg som passar ditt smak. Den sömlösa designen gör att du känner dig bekväm och undviker skav och irritation.

Ytterligare information

Matériel Doublure

Synthetic

Matériel de semelle

Microfibre

Saison

Été

Matériau de Semelle Extérieure

TPR

Matériau Supérieur

Microfibre