Korslagda ben med röda skor på fötterna tillsammans med andra bruna, svarta och vita skor.
Mjuka ortopediska mockasiner för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Mjuka ortopediska mockasiner för kvinnor

651,00kr

Bekväma skor
Mjuka skor
Lätta loafers

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mockasiner är perfekta för en lång dags promenader. Oavsett om du ska ta en promenad eller gå till jobbet ger dessa skor dig all den komfort du behöver. Den halkfria yttersulan ger dig stabilitet, medan skons flexibla material gör att du kan röra dig smidigt. Upptäck våra olika färger och välj den modell som passar dig bäst!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mjuka, ortopediska mockasiner för kvinnor är utformade för att ge komfort hela dagen och ge dig bra hållning och kroppsbalans tack vare sin ergonomiska design. Med en uttagbar innersula och hudvänliga material behöver du inte oroa dig för skavsår. Den eleganta designen gör dem lätta att matcha med alla dina outfits.”

Vackra mockasiner på dina fötter

Tack vare den flexibla sulan och de ergonomiska formerna lindrar dessa magnifika mockasiner ledvärk och förbättrar hållningen. Det betyder mindre smärta i ben och rygg. Dessa mockasiner finns i en rad olika färger och kan bäras varje dag, utan att någonsin orsaka obehag. Välj komfort utan att offra din stil med dessa mjuka oropediska mockasiner för kvinnor!
0-5f8f79.jpeg
Korslagda ben med röda skor på fötterna tillsammans med andra bruna, svarta och vita skor.

Ergonomisk form för att minska smärta

Dessa mjuka, ortopediska mockasiner för kvinnor är utformade för att ge komfort hela dagen och ge dig bra hållning och kroppsbalans tack vare sin ergonomiska design. Med en uttagbar innersula och hudvänliga material behöver du inte oroa dig för skavsår. Den eleganta designen gör dem lätta att matcha med alla dina outfits.

Ytterligare information

Material

Säsong

,