Ben av en kvinna i profil på tå i svarta mockasiner, med ett miniatyrfoto av skon vikt upptill
Ortopediska mockasiner i syntetläder för kvinnor, ballerinamodell
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Ortopediska mockasiner i syntetläder för kvinnor, ballerinamodell

686,00kr

Flexibelt syntetiskt läder
Trevlig att bära varje dag
Lätt att sätta på
Storlek 35 till 42

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Det mycket ventilerande materialet gör att luften kan cirkulera fritt runt fötterna och förhindrar obehaglig fuktbildning. Dessutom ger den naturliga flexibiliteten en perfekt passform som anpassar sig till olika fotformer. Sulan har också extra dämpning i hälen för att absorbera stötar från varje steg.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och är mycket slitstarka. Materialet är mjukt och flexibelt, anpassar sig perfekt efter dina fots rörelser och garanterar en lång livslängd. Dessutom är syntetlädret lättskött, fläckavvisande och vattentätt, så att du kan behålla skorna som nya under lång tid.”

Stöd för foten

Mokasinerna är också noggrant utformade för komfort och ortopediskt stöd. Med en dämpad innersula som formar sig efter fotens naturliga form minskar de trycket på känsliga områden som hälar och fotvalv. Resultatet är en behaglig känsla av lätt och smärtfri gång hela dagen. Dessa skor är ett perfekt val för aktiva kvinnor som letar efter en ortopedisk lösning utan att kompromissa med estetiken.
Ben av en kvinna i profil på tå i svarta mockasiner, med ett miniatyrfoto av skon vikt upptill
Ben av en kvinna i profil på tå i svarta mockasiner, med ett miniatyrfoto av skon vikt upptill

Mjukt, flexibelt material

Dessa mockasiner är tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och är mycket slitstarka. Materialet är mjukt och flexibelt, anpassar sig perfekt efter dina fots rörelser och garanterar en lång livslängd. Dessutom är syntetlädret lättskött, fläckavvisande och vattentätt, så att du kan behålla skorna som nya under lång tid.

Ytterligare information

Matériel Doublure

Synthetic

Matériel de semelle

Microfibre

Saison

Été

Matériau de Semelle Extérieure

TPR

Matériau Supérieur

Microfibre