Två par skor på golvet. En röd och en svart med blommor på framsidan.
Ortopediska mockasiner med blommor för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Ortopediska mockasiner med blommor för kvinnor

414,00kr

Ett originellt utseende
Bekväma skor
En flexibel sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa ortopediska mockasiner är perfekta för alla kvinnor som letar efter vackra skor som garanterar komfort hela dagen. Tack vare sin ergonomiska design hjälper dessa mockasiner till att minska smärta i kroppen. Dessutom gör de originella blommorna på framsidan denna modell unik och elegant! Ett måste för alla stilmedvetna kvinnor.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra ortopediska mockasiner är designade för att kombinera komfort och elegans. Innersulan är extremt bekväm och ergonomisk och hjälper till att stödja fotvalvet. Dessa vackra skor hjälper dig att få en perfekt hållning och minska ben- och ryggsmärtor, utan att göra avkall på din stil. Kolla in våra två tillgängliga färger: svart och röd!”

Komfort och stil

Dessa ortopediska blommiga mockasiner är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Deras blommiga design är både elegant och trendig, medan deras ortopediska fotbädd ger optimalt stöd för dina fötter hela dagen. Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är perfekta för dig som letar efter ett par bekväma och originella skor.
Två par skor på golvet. En röd och en svart med blommor på framsidan.

Mycket bekväma mockasiner

Våra ortopediska mockasiner är designade för att kombinera komfort och elegans. Innersulan är extremt bekväm och ergonomisk och hjälper till att stödja fotvalvet. Dessa vackra skor hjälper dig att få en perfekt hållning och minska ben- och ryggsmärtor, utan att göra avkall på din stil. Kolla in våra två tillgängliga färger: svart och röd!

Ytterligare information

Säsong

,

Material