Röd ortopedisk mockasin med lädereffekt mot vit bakgrund
Ortopediska mockasiner med lädereffekt och tjock sula för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Ortopediska mockasiner med lädereffekt och tjock sula för kvinnor

639,00kr

Mockaskor med ortopedisk design
Tjock, flexibel sula
Klassisk, tidlös design
Storlek 35 till 41

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska mockasiner för kvinnor med tjock sula och lädereffekt är särskilt utformade för att tillgodose behoven hos kvinnor med fotproblem, och de ger optimalt stöd samtidigt som de ser snygga ut. Med avancerad ortopedisk teknik dämpar innersulorna varje steg du tar, vilket minskar trycket på dina fötter och effektivt lindrar smärta och obehag. Förutom att dessa skor är otroligt bekväma är de också extremt mångsidiga.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner har utformats med särskild hänsyn till fotens form och ortopediskt stöd, och är perfekta för aktiva kvinnor som tillbringar långa timmar på fötterna. Den sofistikerade designen i syntetläder ser ut som en klassisk mockasin, men döljer i själva verket avancerad teknik som är särskilt utformad för att lindra trötta fötter. De finns i 3 färger och kommer enkelt att matcha dina vardagsoutfits.”

Tjock sula för absolut komfort

De tjocka sulorna ger extra dämpning och minskar effekten av varje steg samtidigt som de förbättrar balans och stabilitet. Insidan av mockasinerna är vadderad med mjukt skum för maximal komfort hela dagen. Dessutom har de ett integrerat fotvalv som stöder foten i dess naturliga position, vilket kan hjälpa till att förebygga smärta i samband med ortopediska problem som plantar fasciit eller ryggsmärta.
Röd ortopedisk mockasin med lädereffekt mot vit bakgrund
Röd ortopedisk mockasin med lädereffekt mot vit bakgrund

Tidlös design

Dessa mockasiner har utformats med särskild hänsyn till fotens form och ortopediskt stöd, och är perfekta för aktiva kvinnor som tillbringar långa timmar på fötterna. Den sofistikerade designen i syntetläder ser ut som en klassisk mockasin, men döljer i själva verket avancerad teknik som är särskilt utformad för att lindra trötta fötter. De finns i 3 färger och kommer enkelt att matcha dina vardagsoutfits.

Ytterligare information

Matériel Doublure

PU

Matériel de semelle

latex

Saison

Printemps / Automne

Matériau de Semelle Extérieure

RUBBER

Matériau Supérieur

Cuir fendu