Foto av en svart ortopedisk mockasin i läder med en stötdämpare i gummi inuti hälen.
Ortopediska mockaskor i syntetläder med stötskydd för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Ortopediska mockaskor i syntetläder med stötskydd för kvinnor

591,00kr

Perfekt för daglig användning
Utmärkt stöd för foten
Bättre hållning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa stötdämpande ortopediska mockasiner för damer i syntetläder har en stötdämpande sula tack vare en gummiinsats i hälen. De är mycket bekväma att bära, estetiskt tilltalande och kan användas under alla årstider tack vare materialet, som varken tål vinterkyla eller sommarvärme, och du kan bära dem till hela din garderob.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa mockasiner är ortopediska mockasiner, även kända som komfortskor, eftersom de ger din kropp rätt hållning för att undvika smärta. Skor som tar hand om dina fötter, din rygg och dina leder tack vare sina stötdämpande inner- och yttersulor.”

Utformad för komfort för fötter och kropp

På insidan är sulan i våra mockasiner mjuk, mycket bekväm för foten och tjockare vid hälen för att dämpa stötar när du går. Yttersulan är något upphöjd för att ge din kropp en bra hållning. Gummit i skons häl hjälper också till att absorbera stötar som orsakas av att foten kommer i kontakt med marken.
0-8b289d.jpeg
Foto av en svart ortopedisk mockasin i läder med en stötdämpare i gummi inuti hälen.

Perfekt för daglig användning

Våra stötdämpande ortopediska mockasiner är bekväma att bära under alla årstider och är designade för att hålla länge. De finns i svart eller vitt, passar till allt och kan bäras i alla situationer. Dessa stötdämpande ortopediska mockasiner är perfekta för att ta hand om din kropp med stil och är lösningen på värk och smärta i samband med promenader eller långvarigt stående.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,