Fötter med rosa mockasiner med fransar och rosett framtill
Ortopediska mockaskor med fransar för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Ortopediska mockaskor med fransar för kvinnor

710,00kr

Kompatibel med alla dina outfits
Bra gångkomfort
Perfekt för alla tillfällen
Säker stil

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa vackra ortopediska mockasiner i mocka med fransar för damer är både bekväma och snygga tack vare det supermjuka mockatyget. Deras kilformade sulor ger oöverträffad komfort hela dagen. Dina fötter kommer att vara dämpade och du kommer att kunna minska muskelsmärta i dina ben och rygg. Dessa ortopediska mockasiner är perfekta för kvinnor som värdesätter sin stil och letar efter skor som är bekväma att bära varje dag.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Upptäck våra magnifika mockasiner med fransar. Dessa mycket originella skor får dig att sticka ut från mängden och ger dig en snygg, unik look. Tack vare vare fransarna på framsidan får du skor som inte ser ut som något annat par, så att du kan skapa stilar som passar dig oavsett säsong. Fransarna ger en touch av bohemisk chic som gör dessa skor perfekta för alla tillfällen.”

Ergonomisk design för dina fötter

Dessa vackra ortopediska mockasiner i mocka är bekväma och eleganta skor som är utformade för att passa känsliga fötter perfekt. De här mockaskorna har en vadderad fotbädd som ger utmärkt stöd för hålfoten och stötdämpning för att minska trycket på lederna. Med sin dämpade innersula kommer du att känna dig bekväm hela dagen.
Fötter med rosa mockasiner med fransar och rosett framtill

Böhmiska fransmän på framsidan

Upptäck våra magnifika mockasiner med fransar. Dessa mycket originella skor får dig att sticka ut från mängden och ger dig en snygg, unik look. Tack vare vare fransarna på framsidan får du skor som inte ser ut som något annat par, så att du kan skapa stilar som passar dig oavsett säsong. Fransarna ger en touch av bohemisk chic som gör dessa skor perfekta för alla tillfällen.

Ytterligare information

Material

Säsong

,