blå beige svarta loafers på en beige matta
Ortopediska plattformsloafers i mocka
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Ortopediska plattformsloafers i mocka

887,00kr

Komfort
Lätt att sätta på
En avslappnad look
Mocka av hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra ortopediska plattformsloafers i mocka är perfekta om du letar efter bekväma skor eller har smärta som delvis är förknippad med gång och dålig hållning. De är perfekta för vardagsbruk och ger dig en look som är både elegant och avslappnad.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa ortopediska mockasiner har en liten plattform framtill och en högre häl för att placera foten och hela kroppen i en ställning som undviker eller lindrar smärta vid gång eller långvarigt stående. Den nedre sulan ger ett stadigt grepp om marken och absorberar stötar för ännu bättre komfort.”

Mycket praktiskt

Våra ortopediska plattformsloafers i mocka har en originell, grafisk och diskret design som är perfekt för alla tillfällen. Resåren på ovansidan av foten gör skorna lätta att ta på och av, samtidigt som foten kan röra sig fritt när du går, vilket ger extra komfort.
blå beige svarta loafers på en beige matta

Slitstarka mockaskor

Våra mockasiner är tillverkade i mocka och har en mjuk, sammetslen känsla som ger en charmig touch till alla dina looks. Förutom att mocka är snyggt är det ett lätt och smidigt material som du kan bära året runt. Undvik bara regniga dagar, eftersom mocka inte riktigt gillar vatten. Du kan impregnera dem för att se till att de håller längre.

Ytterligare information

Material

Säsong

, , ,