Fötter i vita mockasiner med en hand som håller en blå telefon
Vita ortopediska mockasiner för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Vita ortopediska mockasiner för kvinnor

1065,00kr

Bekväma skor
Bättre hållning och stöd
Kompatibel med alla dina outfits

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa vackra vita ortopediska mockasiner är bekväma och eleganta skor som är perfekta för att lindra smärta och obehag i samband med fotoproblem. Med sin mycket bekväma innersula och ergonomiska design ger dessa mockasiner optimalt stöd för fotvalvet.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Fantastiska vita loafers med ergonomisk form för komfort hela dagen. Detta par skor ger utmärkt stöd för fötter och ben tack vare den speciella ortopediska innersulan. Dina fötter får bra stöd och din hållning kommer att förbättras dag för dag tack vare deras ergonomiska design. Ett måste i din garderob!

Komfort och stil i kombination

Dessa vita ortopediska mockasiner för damer ger optimal komfort tack vare den dämpade innersulan och den ergonomiska designen som gör att du alltid sitter bekvämt. Dessa mockasiner är utformade för att minska trycket på fötterna och lindra smärta i samband med cirkulationsproblem, och ser också bra ut med vilken outfit som helst. Ett perfekt val för dig som vill kombinera stil med välbefinnande i vardagen.

Fötter i vita mockasiner med en hand som håller en blå telefon
Fötter i vita mockasiner med en hand som håller en blå telefon
0-f8a161.jpeg

Förbättra din hållning med stil

Den eleganta, strömlinjeformade designen i klarvitt gör dessa ortopediska mockasiner extremt snygga. De passar till alla outfits och alla stilar, samtidigt som de lindrar fotsmärta och förbättrar din hållning. Välj komfort utan att göra avkall på stilen med dessa ortopediska mockasiner.

Ytterligare information

Färg

Säsong

, ,

Material