Glänsande beige loafers på ett golv med tidskrifter.
Damloafers med platå och silverkedjor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafers med platå och silverkedjor

710,00kr

Långvarig glans
Över 8 tillgängliga storlekar
Enkelt underhåll
Utmärkt komfort i yttersulan

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med silverkedjor är både bekväma och trendiga. De har en glänsande, chic look med vackra silverkedjor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa eleganta skor är perfekta för mellansäsongen eftersom de är öppna vid hälen och lätta att ta på. Välj din favoritfärg nu.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa plattformsloafers för damer har en glänsande look som ger dem en extra touch av elegans. De är försedda med silverkedjor som gör att du kan bära dem vid formella tillfällen. Med sin unika stil kommer dessa loafers att ge din look karaktär samtidigt som de garanterar optimal komfort! Så välj den färg du tycker bäst om.”

En balans mellan stil och komfort

Med sin blanka yta och silverkedjor ger dessa loafers en touch av glamour till alla avslappnade outfits. De är perfekta för dig som söker en balans mellan stil och komfort, och de tjocka gummisulorna gör det till ett nöje att gå! När du väl har provat dem kommer du inte att kunna vara utan dessa vackra skor.
12814-85c35e.jpeg
Glänsande beige loafers på ett golv med tidskrifter.
12814-e10d60.jpeg
Foto av ett par svarta loafers med platå som bärs av en kvinna på en grå matta

En glänsande sida och sofistikerade silverkedjor

Dessa plattformsloafers för damer har en glänsande look som ger dem en extra touch av elegans. De är försedda med silverkedjor som gör att du kan bära dem vid formella tillfällen. Med sin unika stil kommer dessa loafers att ge din look karaktär samtidigt som de garanterar optimal komfort! Så välj den färg du tycker bäst om.

Ytterligare information

Material

Säsong

, ,