Damloafers med plattform i beige läder och botten i skokartong
Damloafers med plattform i beige Läder
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Damloafers med plattform i beige Läder

887,00kr

Exceptionell hållbarhet och en lyxig känsla
Komfort och kvalitet
Den neutrala beige färgen ger en touch av elegans
Mångsidig och lätt att matcha

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra beige plattform loafers i läder för kvinnor är det perfekta valet för dem som letar efter en blandning av stil, komfort och sofistikering. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativt läder och erbjuder exceptionell hållbarhet samtidigt som de ger en touch av elegans till alla outfits. Den neutrala beige färgen är mångsidig och passar bra ihop med andra färger.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Dessa mockasiner för damer är det perfekta valet för dig som letar efter både stil och komfort.
Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativt läder och erbjuder exceptionell hållbarhet och en lyxig känsla.
Den neutrala beige färgen ger en touch av elegans och sofistikering till alla outfits, vilket gör dem mångsidiga och lätta att matcha.
Oavsett om det är en avslappnad dag på kontoret eller en kväll ute med vännerna är dessa loafers perfekta för alla tillfällen.

En modern, trendig touch

Det som verkligen utmärker dessa loafers är deras plattform, som är precis rätt höjd för att ge dessa traditionella skor en modern och trendig touch.
Plattformen ger också extra stöd för fötterna, vilket minskar trycket på ben och leder. Den dämpade innersulan i dessa mockasiner ger optimal komfort hela dagen.
Du kan gå i timmar utan att känna dig trött eller obekväm.

Damloafers med plattform i beige läder och botten i skokartong
Damloafers med plattform i beige läder och botten i skokartong

Det perfekta valet för dig som vill ha både stil och komfort

Beige loafers i läder med plattform för kvinnor är det perfekta valet för dig som letar efter både stil och komfort.
Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativt läder och är mycket slitstarka samtidigt som de är mjuka och smidiga att ta på. Den mångsidiga beige färgen gör dem lätta att matcha med vilken outfit som helst, oavsett om det gäller en avslappnad dag eller en elegant utekväll.
Den neutrala nyansen ger en diskret touch av sofistikering till din look, samtidigt som de förblir tidlösa och klassiska.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,