Damloafers med plattform i denim och vit bakgrund
Damloafers med plattform i denim
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Damloafers med plattform i denim

591,00kr

Stabil, säker gång
Bekväm och mjuk
Modernt och trendigt
Tillverkad av ett originalmaterial

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra plattformsloafers i denim för damer är trendiga och mångsidiga skor som ger varje outfit en unik touch av stil. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativt denimtyg och erbjuder både komfort och hållbarhet. Den tjocka plattformen ger höjd och skapar en snygg silhuett, samtidigt som den ger extra stöd för dina fötter.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Denim platform loafers är mångsidiga, trendiga skor som kombinerar komfort och stil. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativ denim och har en avslappnad, modern look. Den tjocka plattformen ger dessa klassiska skor en touch av originalitet och skapar en djärv och trendig look. Den robusta gummisulan ger optimal grepp, vilket garanterar en stabil och säker promenad.”

En elegant, modern detalj

Loafers med plattform i denim har en både modern och avslappnad design som gör dem perfekta för en mängd olika tillfällen. Oavsett om du bär dem med skinny jeans och en t-shirt för en avslappnad outfit eller med en maxiklänning för en mer chic look, kommer dessa loafers att komplettera din personliga stil perfekt. Denimdetaljer som kontrastsömmar och bakfickor ger loafers en touch av karaktär och stil.
Damloafers med plattform i denim och vit bakgrund

Perfekt för dig!

Damloafers är den perfekta blandningen av avslappnad stil och modern känsla. Dessa loafers är tillverkade i högkvalitativt denimtyg och ger en avslappnad och mångsidig look som passar alla tillfällen. Det mest slående med dessa loafers är deras plattform, som ger en touch av höjd och glamour till din look. Plattformen är ergonomiskt utformad för komfort hela dagen, så att du kan gå med självförtroende och lätthet.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,