Damloafers med rosa strass, fjäril och plattform med vit bakgrund
Damloafers med rosa strass och fjäril som plattform
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafers med rosa strass och fjäril som plattform

1657,00kr

Den perfekta blandningen av stil och kreativitet
Mångsidiga loafers
En touch av glamour och originalitet
Tillverkad med omsorg och kvalitet!

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra rosa loafers med strass och fjärilsplattor för kvinnor är sinnebilden av elegans och stil. Dessa utsökta skor är designade för kvinnor som vill lägga till en touch av glamour till sina vardagsoutfits. Mokasinerna är omsorgsfullt tillverkade och har en tjock gummisula för komfort hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa rosa damloafers med strass och fjärilsplattor är den perfekta blandningen av stil, komfort och elegans. Dessa mångsidiga skor är designade för att ge en touch av glamour till alla outfits. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet samtidigt som de är otroligt bekväma att bära. Plattformen ger höjd utan att kompromissa med stabiliteten, vilket gör dem till ett perfekt val för dem som söker både stil och komfort.”

Den perfekta blandningen av stil och kreativitet

Dessa loafers med plattform är mångsidiga och kan bäras vid många tillfällen, oavsett om det gäller en speciell utekväll, en utekväll med vänner eller till och med på kontoret. Den extra platån ger en modern och djärv look, medan den rosa strassfjärilen på ovandelen ger en fin och feminin touch. Den subtila rosa färgen ger en touch av femininitet och passar perfekt till allt från eleganta klänningar till avslappnade jeans.  
Damloafers med rosa strass, fjäril och plattform med vit bakgrund

Tillverkad med omsorg och kvalitet!

Dessa rosa damloafers med strass och fjärilsplattor är den perfekta blandningen av stil, komfort och elegans. Dessa mångsidiga skor är designade för att ge en touch av glamour till alla outfits. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet samtidigt som de är otroligt bekväma att bära. Plattformen ger höjd utan att kompromissa med stabiliteten, vilket gör dem till ett perfekt val för dem som söker både stil och komfort.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,