Beige damloafers med snörning och plattform med slip-on-botten
Damloafers med snörning och plattform
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Damloafers med snörning och plattform

651,00kr

Mångsidiga, trendiga skor
Bekväm och elegant
Tillverkad med omsorg och kvalitet
En touch av stil och unikhet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra damloafers med snörning och plattform är ett mångsidigt och modernt skoval som ger en unik touch av stil till alla outfits. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder optimal komfort hela dagen. Den klassiska mockasindesignen har förnyats med en plattform, vilket ger dem en djärv, modern look.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Women’s lace-up platform loafers är eleganta, trendiga skor som ger en unik touch av stil till alla outfits. Dessa loafers är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och ger optimal komfort hela dagen. Snörningen ger skon en klassisk och sofistikerad touch, medan den integrerade plattformen ger extra höjd utan att kompromissa med komforten.”

Bekväm och elegant!

Våra loafers med platå ger också höjd, visuellt förlängda ben och en elegant silhuett. Skosnörena på loaferns framsida gör det möjligt att skräddarsy en personlig passform och ger ett säkert och bekvämt grepp. De ger också skorna en sofistikerad och feminin touch. Damloafers med snörning och plattform finns i två snygga neutrala färger, vilket gör det enkelt att hitta det par som passar din personliga stil.
Beige damloafers med snörning och plattform med slip-on-botten

Mångsidiga, trendiga skor

Våra damloafers med snörning och plattform är mångsidiga och moderiktiga skor som ger varje outfit en unik touch av stil. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort hela dagen. Den främsta egenskapen hos dessa mockasiner är deras tjocka plattform, som ger höjd utan att kompromissa med komforten.  

Ytterligare information

Säsong

,

Material