Tjocka vita mockasiner som bärs av en person vars vader bara kan ses.
Damskor med tjock kil och plattform
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damskor med tjock kil och plattform

887,00kr

Utmärkt gångkomfort
Utmärkt komfort i yttersulan
Bra regntäthet
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med kilklack och plattform för damer är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Med en kilformad plattform och en 7,5 cm hög klack som ger ett subtilt lyft ger dessa chunky slip-on-skor en chic look till din mellansäsongslook. Dessa loafers är designade för att skapa en känsla av lätthet utan att kompromissa med utseendet och är det perfekta valet för alla avslappnade tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“För en smart och avslappnad look i höst, kolla in våra chunky wedge platform loafers för kvinnor. Med en klackhöjd på 7,5 cm är dessa tjocka slip-on-skor bekväma och ger en smickrande silhuett. Den vita färgen är lätt att matcha med vilken outfit som helst, så du tar inga risker genom att lägga till dessa vackra loafers i din garderob.”

Ta hand om din bekvämlighet med plattformen

Våra chunky wedge platform loafers är de perfekta skorna för dig som föredrar komfort. Med sina 7,5 cm höga klackar och tjocka sulor erbjuder dessa skor optimal komfort samtidigt som de lägger till några centimeter till din silhuett. De är lätta att ta på och perfekta för höstdagar när du vill vara chic och bekväm!
Tjocka vita mockasiner som bärs av en person vars vader bara kan ses.
Tjocka vita mockasiner som bärs av en person vars vader bara kan ses.
12876-b66acd.jpeg

7,5 cm höga klackar

För en smart och avslappnad look i höst, kolla in våra chunky wedge platform loafers för kvinnor. Med en klackhöjd på 7,5 cm är dessa tjocka slip-on-skor bekväma och ger en smickrande silhuett. Den vita färgen är lätt att matcha med vilken outfit som helst, så du tar inga risker genom att lägga till dessa vackra loafers i din garderob.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,