Enkla loafers med plattform för kvinnor
Enkla loafers med plattform för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Enkla loafers med plattform för kvinnor

473,00kr

Enkelt underhåll
Utmärkt komfort i yttersulan
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra enkla plattformsloafers för damer är det perfekta valet om du letar efter ett par bekväma och snygga skor att bära varje dag. Dessa loafers har en klassisk silhuett och en kraftig gummisula som ger din look det där lilla extra. Loafers är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de är slitstarka och tåliga. Den eleganta looken är ett elegant komplement till både vardagliga och dressade kläder.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra enkla plattformsloafers för damer är det perfekta valet för dig som vill kombinera komfort och stil i dina vardagsoutfits. Våra skor erbjuder den perfekta kombinationen av funktionalitet och estetik. De kan bäras med en mängd olika stilar, inklusive smarta byxor, vida byxor, cargobyxor och mer.”
Plattformen är en utmärkande egenskap hos dessa skor och ger extra höjd samtidigt som den ger perfekt stabilitet för promenader hela dagen. Den styva gummisulan ger också bra grepp och hållbarhet. Loaferns enkla design förstärks av de subtila detaljerna på ovandelen, vilket ger dem en sofistikerad look.
Enkla loafers med plattform för kvinnor
Enkla loafers med plattform för kvinnor
Enkla loafers med plattform för kvinnor
Enkla loafers med plattform för kvinnor

Passar till alla outfits

Våra enkla plattformsloafers för damer är det perfekta valet för dig som vill kombinera komfort och stil i dina vardagsoutfits. Våra skor erbjuder den perfekta kombinationen av funktionalitet och estetik. De kan bäras med en mängd olika stilar, inklusive smarta byxor, vida byxor, cargobyxor och mer.

Ytterligare information

Material

Säsong

,