-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Loafers med platå för kvinnor prydda med en vacker svart fluga

710,00kr

Tillverkad med omsorg och känsla för detaljer
En diskret och charmig plattform
Kvalitet och komfort
Perfekt passform och optimal komfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Upptäck våra loafers med platå som pryds av en vacker svart fluga för kvinnor, den perfekta förkroppsligningen av elegans och stil. Dessa utsökta skor kombinerar komforten hos en klassisk loafer med djärvheten hos en modern plattform, vilket skapar en unik och sofistikerad look. Skon är omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

Våra loafers för damer är den perfekta blandningen av stil, komfort och elegans.
Dessa mångsidiga skor är designade för moderna kvinnor som vill sticka ut med en touch av sofistikering.
Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och ger perfekt passform och optimal komfort hela dagen.
Den diskreta plattformen ger höjd utan att kompromissa med stabiliteten, vilket gör dem till ett perfekt val för dem som letar efter lite glamour utan att offra sitt välbefinnande.

Mångsidig

Dessa mångsidiga loafers kan bäras med en ledig outfit för en avkopplande dag på stan, eller med en elegant klänning för en speciell kväll ute.
Den fina, raffinerade detaljen ger skorna en unik dimension och gör dem till en riktig höjdare i garderoben.
Dessa mockasiner är tillverkade av högkvalitativa material och är inte bara vackra, utan också slitstarka. Det smidiga lädret på ovandelen ger extra flexibilitet och hållbarhet, medan yttersulan i gummi ger optimalt grepp på alla underlag.

Platform loafers prydda med en förtjusande svart fluga för kvinnor med beige bakgrund
0-408b3d.jpeg
0-535f54.jpeg

Tillverkad med omsorg och känsla för detaljer

Dessa loafers för damer är tillverkade med omsorg och känsla för detaljer och är utformade för att ge optimal komfort samtidigt som de ger en sofistikerad touch till alla outfits.
Den diskreta plattformen ger höjd utan att kompromissa med stabiliteten, vilket gör dem till ett perfekt val för dig som söker både komfort och glamour.
Den dämpade innersulan ger extra stöd så att du kan gå hela dagen utan att bli trött. Den verkliga höjdpunkten på dessa loafers är den utsmyckade svarta flugan, som ger varje steg en elegant, feminin touch.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,