Kvinna klädd i bruna platåskor. Man kan bara se hennes anklar.
Loafers med plattform och mocka för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers med plattform och mocka för kvinnor

651,00kr

Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort
Kan tas på utan knäppning
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa plattformsloafers i mocka för damer är en elegant kombination av stil och funktionalitet. Med sin mjuka mockadesign och kilformade sula är de ett perfekt komplement till alla outfits. Dessa loafers är perfekta för avslappnade vardagstillfällen och är ett måste i garderoben mitt i säsongen. Välj din favoritfärg nu.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Upptäck våra plattformsloafers i mocka och lägg till dem i din mellansäsongsgarderob. Materialet ger en sofistikerad touch till alla dina outfits och är mycket lättskött. Kom ihåg att välja din storlek bland de olika storlekar som erbjuds. Du kan använda vår storleksguide för att hjälpa dig att göra ditt val.”

För kvinnor som gillar att kombinera komfort och stil

Dessa plattformsloafers i mocka för damer är bekväma och lätta att ta på. Så de är perfekta för kvinnor som gillar att kombinera stil och komfort. De har en kilformad sula som ger lite extra lyft, förbättrar din hållning och lindrar trötthet i fötterna när du är på språng.
12556-3f5190.jpeg
Kvinna klädd i bruna platåskor. Man kan bara se hennes anklar.
12556-eedf37.jpeg
Foto av ett par svarta kilklackade loafers som bärs av en kvinna i jeans på ett grått golv

Perfekt för att komplettera dina outfits

Våra plattformsloafers i mocka är det perfekta paret skor för en avslappnad look. Du kan bära dem till jeans eller en klänning för en sofistikerad look, eller till en kjol för en mer avslappnad look. Våra mockasiner finns i en rad snygga färger som kompletterar din garderob. Gör ditt val nu.

Ytterligare information

Material

Säsong

,