Platform loafers i patentläder med guldkedjedetaljer för damer i svart med vit bakgrund
Plateauslimpor i läder med guldkedjedetalj för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Plateauslimpor i läder med guldkedjedetalj för kvinnor

887,00kr

En elegant och raffinerad detalj
Komfort och stil
Hög kvalitet och elegant
Bekväm sula

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra plattformsloafers i lackskinn med guldkedjedetaljer är det perfekta valet för kvinnor som vill kombinera stil och komfort. Dessa loafers är tillverkade i högkvalitativt lackat läder och ger en glansig och sofistikerad finish. Den integrerade plattformen ger en touch av höjd utan att kompromissa med stabiliteten, vilket gör dem idealiska för kvinnor som vill känna sig bekväma men ändå eleganta.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Damloafers i lackat läder med guldkedjedetaljer är den perfekta blandningen av elegans och djärv stil. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativt lackat läder och har en glansig finish som omedelbart fångar blicken. Det mest iögonfallande med dessa loafers är utan tvekan guldkedjan som pryder ovansidan av varje sko.”

En touch av glamour i dessa mockasiner

Guldkedjedetaljerna ger loafers en touch av glamour och ger dem en extra dimension. Kedjan är fint tillverkad och ger de här mångsidiga skorna en subtil touch av lyx. Dessa plattformsloafers i lack är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en natt på stan. De passar perfekt till både formell och ledig klädsel och ger alla outfits en sofistikerad touch.
Platform loafers i patentläder med guldkedjedetaljer för damer i svart med vit bakgrund

Det perfekta valet för dig som vill ha både stil och komfort

Våra plattformsloafers för damer är det perfekta valet för dig som letar efter både stil och komfort. Dessa loafers har en sofistikerad och elegant look. Den integrerade plattformen ger dessa klassiska skor en modern touch och ger extra höjd utan att kompromissa med komforten. Den dämpade innersulan ger optimal stötdämpning hela dagen och håller dig bekväm även under långa perioder av gående eller stående.

Ytterligare information

Material

Säsong

,