Brun plattformsloafer med vit bakgrund.
Plattformsloafers i mocka med fransar för kvinnor
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Plattformsloafers i mocka med fransar för kvinnor

828,00kr

Utmärkt komfort i yttersulan
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort
Kan tas på utan knäppning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa plattformsloafers i mocka för damer är det perfekta valet för en avslappnad och bekväm look. De är tillverkade i mocka med fransar på ovandelen och ger en touch av elegant stil. Med sin något upphöjda sula är dessa loafers perfekta för vår och höst. Du kan bära dem till vilken ledig outfit som helst för en trendig och bekväm look hela dagen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa plattformsloafers i mocka med eleganta fransar är det perfekta komplementet till alla outfits. De finns i en rad olika färger för att ge dig många valmöjligheter. Du behöver också välja storlek. Dessa loafers med fransar kommer att vara din allierade hela dagen för en elegant, skräddarsydd look!”

Komfort under alla omständigheter

Dessa damloafers i mocka är perfekta för alla tillfällen. Plattformen förbättrar din hållning under hela dagen, medan lädret kramar om din fot. Våra mockasiner är mycket bekväma att bära eftersom de har en flexibel sula som kombinerar stil och praktik för dina dagliga utflykter.
Foto av ett par bruna platåskor på ett golv av trä och blått
Brun plattformsloafer med vit bakgrund.
Foto av en grön plattformsloafer på en vit bakgrund
Foto av en svart loafer med plattform mot en vit bakgrund

Lätt att ta på och moderiktigt

Dessa damloafers i mocka är perfekta för en avslappnad look mitt i säsongen. Med sina fransar ger de en trendig touch till alla outfits. De är lätta att ta på och mycket bekväma, du kommer aldrig att vilja lämna dem. Oavsett om det är en dag ute och shoppar eller en avslappnad kväll med vänner, kommer dessa slip-on sneakers att vara ditt smartaste val!

Ytterligare information

Material

Säsong

,