Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor
Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor

1183,00kr

Enkelt underhåll
Bra regntäthet
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt komfort i yttersulan

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra plattformsloafers i syntetläder för damer är de skor du måste ha i din garderob. Våra plattformsloafers är eleganta och snygga och kommer garanterat att bli en hit bland fashionistas. Dessa loafers är helt tillverkade av högkvalitativt syntetläder och erbjuder den perfekta kombinationen av komfort och stil. Den höga platåklacken ger foten optimalt stöd hela dagen. Den bidrar också till att göra din silhuett smalare utan att du känner någon smärta.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra plattformsloafers i syntetläder för damer är den perfekta accessoaren för att ge din garderob en touch av elegant stil. Dessa loafers är utformade för att ge optimal komfort med en elegant, modern look och kommer garanterat att väcka uppmärksamhet. Tillverkade av förstklassigt syntetläder.”

Unik komfort

Med sin trendiga, moderna look kan de ge en elegant touch till vilken outfit som helst. De är slitstarka och ger dig många års vardagsanvändning. Yttersulan är utformad med en tjock plattform som ger dig några extra centimeter i höjd, utan att ge avkall på din säkerhet eller komfort.
Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor
Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor
Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor
Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor

En plattform som förädlar

Våra loafers är perfekta för alla som vill kombinera stil och komfort, utan att kompromissa med stilen. Plattformen framhäver silhuetten samtidigt som den ger ett fast och stabilt stöd. Det ger en touch av originalitet till mockasinernas övergripande design. De har definitivt utformats för att ge dig en unik look.

Ytterligare information

Material

Säsong

,