Plattformsloafers med en silverkedja för kvinnor med en vit bakgrund
Plattformsloafers med silverkedja för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Plattformsloafers med silverkedja för kvinnor

1124,00kr

Omsorgsfullt tillverkad av högkvalitativa material
Elegant och stilren design
Plattformen ger en touch av höjd utan att kompromissa med stabiliteten
Bekväm och hög kvalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Vi presenterar våra silverfärgade loafers för damer, ett djärvt och trendigt skoval som ger en touch av elegans och sofistikering till alla outfits. Utformade för att erbjuda optimal komfort samtidigt som de ser otroligt eleganta ut. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och är mjuka att ta på och slitstarka, vilket garanterar en lång livslängd.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers med silverkedja och plattform för kvinnor är den perfekta blandningen av stil, komfort och djärvhet. Dessa mångsidiga skor är designade för moderna kvinnor som gillar att sticka ut samtidigt som de är eleganta. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder perfekt passform och exceptionell komfort hela dagen. Plattformen ger en touch av höjd utan att kompromissa med stabiliteten, vilket gör dem till ett perfekt val för dem som vill förlänga sin figur utan att offra sitt välbefinnande.”

En dos av stil och sofistikering

Dessa loafers kan bäras till en mängd olika outfits, oavsett om det är en elegant klänning för en speciell kväll eller avslappnade jeans för en avslappnad dag ute på stan. De ger omedelbart en dos stil och sofistikering till alla outfits. Den dämpade innersulan ger optimal stötdämpning, medan yttersulan i gummi ger överlägset grepp på alla underlag. Den klassiska loaferdesignen har fått en modern twist tack vare den silverfärgade plattformen och kedjan.
Plattformsloafers med en silverkedja för kvinnor med en vit bakgrund
Plattformsloafers med en silverkedja för kvinnor med en vit bakgrund

Ett djärvt och trendigt val av skor

Women’s silver chain platform loafers är ett djärvt och trendigt val av skor som ger en touch av elegans och sofistikering till alla outfits. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de ser otroligt snygga ut. Det mest iögonfallande med dessa loafers är utan tvekan silverkedjan som pryder skons framsida. Kedjan ger skon en touch av glamour och lyx och väcker omedelbart uppmärksamhet.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,