Gula mockasiner med vita klackar framför en låda.
Plattformsloafers med snörning för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Plattformsloafers med snörning för kvinnor

414,00kr

Utmärkt gångkomfort
Utmärkt komfort i yttersulan
Kompatibel med alla dina outfits
Enkel fastsättning

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers med snörning är perfekta för sommaren. Med sin eleganta design och snörning är dessa sneakers perfekta för alla tillfällen. Det finns säkert en storlek som passar dig, eftersom de finns i storlekarna 35 till 43. Deras plattform ger en stabil fot och en trendig look. Dessa skor är det perfekta komplementet till en chic look eller en vardagsoutfit.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers med snörning och plattform är med sin eleganta design perfekta för kvinnor som vill kombinera stil och komfort. Snörningen gör att du kan anpassa skon efter din kroppsform för optimalt stöd hela dagen. Du kan också välja mellan en rad olika storlekar för att se till att du hittar rätt passform för dig.”

Mockasiner perfekta för sommaren

Våra damloafers med snörning och plattform är bekväma skor som är perfekta för sommaren. De ljusa, varma färgerna gör dem till ett perfekt komplement till varje sommarlook. Bär dem med en klänning eller ljusa byxor och du kommer att vara i framkant av modet i sommar! Välj den färg du gillar bäst nu.
Foto av ett par blåa platåskor på ett vitt överdrag och placerade på ett blått föremål
Gula mockasiner med vita klackar framför en låda.
Foto av ett par svarta platåskor som bärs av en kvinna i jeans, på ett parkettgolv och en vit vägg
Foto av ett par gula platåskor som bärs av en kvinna i jeans, på ett parkettgolv och en vit vägg

Mellan komfort och modernitet

Dessa loafers med snörning och plattform för damer är både bekväma och snygga. Deras plattform ger en trendig touch och bekvämt fotstöd, medan snörningen ger en personlig passform runt foten. Oavsett om du är ute på en promenad på stan eller en dag av avkoppling, är dessa skor perfekta för jobbet.

Ytterligare information

Material

Säsong