Foto av en lila loafer med plattform mot vit bakgrund
Sommarloafers med broderad plattform för kvinnor
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Sommarloafers med broderad plattform för kvinnor

532,00kr

Lättviktssko
Lämplig för varmt väder
Material som andas
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa plattformsloafers för damer är perfekta för sommaren. De är både snygga och bekväma tack vare det ventilerande meshtyget och det sydda blommönstret. Med sina tjocka sulor kan du vara säker på att dina fötter är väl skyddade. Perfekta för en avslappnad dag eller en elegant kväll ute, dessa skor är ett måste i din sommargarderob!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Välj våra broderade plattformsloafers för kvinnor i sommar! Dessa mockasiner med sydd mesh och blommotiv ger en unik och trendig look till alla outfits. De finns i en mängd olika färger, så att du kan matcha dem med din aktuella outfit. Så vänta inte längre med att välja den du gillar bäst.”

Bekväm tack vare kilformad sula

Dessa broderade plattformsloafers för kvinnor är perfekta för sommaren. Deras kilformade sula ger en chic look samtidigt som den förbättrar komforten. De skyddar dina fötter från stötar i tuff terräng. Så att du kan gå hela dagen utan att bli trött. Välj dessa sommarskor för att känna dig bekväm vart du än går!
12512-c1d421.jpeg
Foto av en lila loafer med plattform mot vit bakgrund
12512-f9a6e7.jpeg
Foto av ett par rosa plattformsloafers som bärs av en kvinna på ett beige golv

Kombinera komfort och stil med våra mockasiner

Dessa loafers med platå för damer är de perfekta sommarskorna för att känna sig bekväm i alla situationer. Loafers i tyg kombinerar stil och lätthet för att skapa en unik känsla som andas. De broderade motiven ger en fräsch touch till alla outfits, medan den ventilerande meshen gör att luften kan cirkulera.

Ytterligare information

Material

Säsong