Svarta British loafers med plattform för kvinnor
Svarta British loafers med plattform för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Svarta British loafers med plattform för kvinnor

532,00kr

Utmärkt komfort i yttersulan
Kompatibel med alla dina outfits
Utmärkt gångkomfort
Enkelt underhåll

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra svarta plattformsloafers i brittisk stil för kvinnor är ett elegant och mångsidigt val för alla tillfällen. Den klassiska, tidlösa designen ger en sofistikerad touch till alla outfits. Den mattsvarta finishen ger en modern look som passar perfekt för alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra svarta British platform loafers för damer är det perfekta valet för kvinnor som söker tidlös stil i kombination med överlägsen komfort. Dessa loafers är tillverkade med en tjock gummisula och en välformad plattform som gör att din silhuett blir längre samtidigt som du slipper problem med obehagskänslor.”

Ett trendigt par

Våra mockasiner är ett måste för varje fashionista. De är tillverkade av svart syntetläder av högsta kvalitet och erbjuder enastående komfort och elegans. Deras eleganta, trendiga design är perfekt för alla tillfällen: oavsett om du är ute med vänner eller på jobbet, kommer du aldrig att gå obemärkt förbi.
Svarta British loafers med plattform för kvinnor

För att lägga till några centimeter till din figur

Våra svarta British platform loafers för damer är det perfekta valet för kvinnor som söker tidlös stil i kombination med överlägsen komfort. Dessa loafers är tillverkade med en tjock gummisula och en välformad plattform som gör att din silhuett blir längre samtidigt som du slipper problem med obehagskänslor.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43