Svarta plattformsloafers i syntetläder för kvinnor med beige bakgrund och en kvinna som håller i skorna
Svarta plattformsloafers i syntetiskt läder för damer
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Svarta plattformsloafers i syntetiskt läder för damer

651,00kr

En sula som ger extra komfort
Trendigt och modernt
Kvalitet
Elegant och elegant

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra svarta plattformsloafers i syntetläder för damer är den perfekta blandningen av stil, komfort och mångsidighet. Dessa loafers är tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och erbjuder ett etiskt alternativ till att äkta läder utan att kompromissa med hållbarhet eller utseende. Den klassiska svarta färgen ger skorna en touch av tidlös elegans och gör dem perfekta för alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“De svarta plattformsloafers i syntetiskt läder för kvinnor är den perfekta förkroppsligningen av elegans och komfort. Den klassiska svarta färgen ger dessa mockasiner en tidlös look som passar till alla outfits och tillfällen. Oavsett om det är en dag på kontoret, en kväll ute med vänner eller en avslappnad kväll på stan, kommer dessa loafers att vara dina perfekta följeslagare. Plattformen på sulan ger extra komfort samtidigt som den ger skorna en modern och trendig touch.”

En modern, feminin design

Oavsett om det är en avslappnad dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en kväll på stan, ger våra loafers din look en sofistikerad touch. Tack vare plattformen kan du gå hela dagen utan att känna smärta eller obehag. Dessutom ger den halkfria yttersulan optimalt grepp på alla underlag, så att du kan röra dig med tillförsikt. Mokasinernas design är både modern och feminin, med subtila detaljer.
29916-564c25.jpeg
Svarta plattformsloafers i syntetläder för kvinnor med beige bakgrund och en kvinna som håller i skorna
Svarta plattformsloafers i syntetläder för kvinnor med beige bakgrund och en kvinna som håller i skorna
29916-c451e8.jpeg

Det perfekta valet för dig som vill ha både komfort och stil

Mockasiner för damer är det perfekta valet för dig som söker både komfort och stil. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och erbjuder ett miljövänligt alternativ till att äkta läder utan att kompromissa med hållbarhet eller utseende. Den klassiska svarta färgen ger dessa loafers en tidlös elegans, vilket gör dem mångsidiga och lätta att matcha med vilken outfit som helst.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,