Blommiga läderloafers för damer med grå bakgrund
Dam-mockasiner i läderimitation med blommotiv
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Dam-mockasiner i läderimitation med blommotiv

591,00kr

Ger en känsla av komfort och hållbarhet
Tillverkad med omsorg och kvalitet
En elegant och originell design
Med livfulla färger

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Kolla in våra dammockasiner i konstläder med blommotiv. De är eleganta, feminina skor som ger en unik touch av stil till alla outfits. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell komfort hela dagen. Det fina, konstnärliga blommönstret på mockasinerna ger en charmig estetisk dimension till designen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Damloafers med blommönster är ett elegant och feminint val som kompletterar alla outfits. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av konstläder av hög kvalitet och erbjuder exceptionell komfort samtidigt som de ger en unik touch av stil. Det fina blommönstret på dessa mockasiner är ett konstnärligt mästerverk. Blommornas klara, livfulla färger ger skorna en fräsch och rolig touch och gör dem perfekta för vår- och sommarsäsongen.”

Slitstark och bekväm!

Dessa mångsidiga loafers kan bäras till både vardagliga och dressade outfits och passar perfekt till jeans, kjol eller klänning. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller ett speciellt tillfälle, kommer dessa loafers att ge din look en unik touch av stil. Förutom sin iögonfallande estetik är dessa damloafers i blommigt läder också byggda för att hålla längden. Den högkvalitativa läderimitationen som används vid tillverkningen är reptålig och slitstark, vilket garanterar exceptionell hållbarhet.
Blommiga läderloafers för damer med grå bakgrund

För en fräsch och elegant look!

Damloafers är ett elegant och sofistikerat val för alla tillfällen. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet och optimal komfort hela dagen. Deras unika, trendiga design pryds av fina blommotiv som ger en touch av femininitet och charm till varje outfit.  

Ytterligare information

Säsong

,

Material