Läderloafers med gulddetaljer för damer med grå bakgrund och en guldpanel på baksidan
Dam-mockasiner i läderimitation med gulddetaljer
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Dam-mockasiner i läderimitation med gulddetaljer

591,00kr

Tillverkad av högkvalitativa material
Snygg och bekväm
Exceptionell hållbarhet
Mjuk vid beröring

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Upptäck våra loafers i konstläder med gulddetaljer för damer, den perfekta kombinationen av stil och komfort. De är exceptionellt slitstarka samtidigt som de är otroligt mjuka att ta på. Den klassiska moccasin-designen förstärks av gulddetaljer som ger en touch av elegans och sofistikering.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Damloafers är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet samtidigt som de är otroligt mjuka att ta på. Den klassiska, tidlösa designen förstärks av subtila gulddetaljer som ger varje steg en touch av elegans och sofistikering. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller ett speciellt tillfälle är dessa mockasiner mångsidiga och passar till alla outfits.”

Finns i en rad eleganta färger

Våra loafers för damer finns i en rad snygga färger och kan matchas med vilken garderob som helst. Deras eleganta silhuett och oklanderliga finish gör dem till ett perfekt val för dem som letar efter både stil och funktionalitet. Oavsett om du är en aktiv kvinna som letar efter bekväma skor för din hektiska dag, eller helt enkelt vill lägga till en touch av sofistikering till din vardagslook, är Women’s Gold Detail Loafers det perfekta valet. Skäm bort dig själv med dessa mångsidiga skor som kombinerar komfort, stil och överlägsen kvalitet.
Läderloafers med gulddetaljer för damer med grå bakgrund och en guldpanel på baksidan

Tillverkad av högkvalitativa material!

Damloafers är den perfekta kombinationen av stil och komfort. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder exceptionell hållbarhet samtidigt som de är otroligt mjuka att ta på. Den klassiska, tidlösa designen förstärks av subtila gulddetaljer som ger varje steg en touch av elegans och sofistikering. Oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller ett speciellt tillfälle är dessa mockasiner mångsidiga och passar till alla outfits.

Ytterligare information

Material

Säsong

,