Slip-on-loafers i läder med blommönster för damer med grå och blå bakgrund
Dam-mockasiner i syntetiskt läder med blommotiv
-10% Kod SPG10 till 26/06/2024

Dam-mockasiner i syntetiskt läder med blommotiv

591,00kr

En touch av charm och delikatess
Praktisk och bekväm
Tillverkad med omsorg och kvalitet
Elegant och feminin

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra blommönstrade loafers i syntetläder för damer är ett elegant och feminint val som ger stil till alla outfits. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativt läder och erbjuder både komfort och hållbarhet. Deras slip-on-design gör dem lätta att bära varje dag, medan blommönstret ger en touch av friskhet och sofistikering.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för damer är perfekta för dig som älskar elegans och femininitet och ger din outfit en praktisk och elegant touch. De blommiga motiven som pryder dessa loafers ger en touch av charm och finess, vilket ger en unik estetisk dimension till din look. Den dämpade innersulan ger extra stöd åt dina fötter så att du kan gå bekvämt under långa perioder. Dessa mångsidiga loafers kan bäras till en mängd olika outfits, antingen till en lätt sommarklänning, avslappnade jeans eller till formella kontorskläder.”

Det är något för alla!

Dessa loafers för damer är perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en utekväll med vänner, ett affärsmöte eller en kväll på stan. Dessa blommönstrade loafers i syntetläder för damer finns i en rad olika storlekar och färger, så att du kan välja den som bäst passar din personliga stil. Oavsett om du föredrar neutrala färger eller starka, djärva färger finns det något för alla.
Slip-on-loafers i läder med blommönster för damer med grå och blå bakgrund

Tillför en touch av femininitet till alla outfits

Loafers för damer är eleganta och bekväma skor som ger en feminin touch till alla outfits. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och har en exceptionell hållbarhet och mjuk känsla. Den blommönstrade designen ger en fräsch och glad touch, perfekt för vårsäsongen, de känsliga och färgglada blommorna är fint tryckta på lädret, vilket skapar en attraktiv och originell visuell effekt.

Ytterligare information

Material

Säsong