mockasin i vitt konstläder med beigefärgad sula och tofs mot en vit bakgrund
Damloafers i konstläder med tjock sula
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Damloafers i konstläder med tjock sula

414,00kr

Lätt att underhålla
Halkfri sula
Bra gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa tjocksulade loafers i konstläder för kvinnor är ett perfekt val för alla kvinnor som vill lägga till en touch av elegans i sin garderob. Skorna är tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder inte bara optimal komfort, utan även en chic och trendig look. Deras unika design kombinerar på ett smart sätt den klassiska mockasinstilen med moderna element som användningen av smidigt konstläder och den fina utskärningen på ovandelen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa tjocksulade loafers i konstläder för damer är sinnebilden för elegans och stil. Utsidan i konstläder känns mjuk vid beröring och har en finish som ger en subtil touch av elegans. Med den lilla knuten på fotens framsida är dessa loafers eleganta och ger en glamorös feminin touch.”

Hög hållbarhet

Dessa mockasiner är tillverkade av ett material som ger dina fötter en lyxig look samtidigt som de är mycket slitstarka så att du kan bära dem regelbundet. De finns i en rad olika färger som passar din smak och stil, beroende på vad du föredrar, och kan kombineras med hela din garderob
rosa mockasin i läder som bärs av en kvinna
mockasin i vitt konstläder med beigefärgad sula och tofs mot en vit bakgrund
vit mockasin i konstläder för kvinnor
mockasin i konstläder med svart tofs som bärs av en kvinna

De är eleganta

Dessa tjocksulade loafers i konstläder för damer är sinnebilden för elegans och stil. Utsidan i konstläder känns mjuk vid beröring och har en finish som ger en subtil touch av elegans. Med den lilla knuten på fotens framsida är dessa loafers eleganta och ger en glamorös feminin touch.

Ytterligare information

Storlek

35, 36, 37, 38, 39, 40

Material

Säsong

,