Eleganta läderloafers med guldfärgad rosett för beige kvinnor mot en vit bakgrund
Eleganta loafers med guldfärgad rosett för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Eleganta loafers med guldfärgad rosett för kvinnor

710,00kr

Ger optimal komfort
Tillverkad med omsorg och finess
Raffinerad, klassisk design
Elegans och funktionalitet

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra eleganta loafers med guldfärgad rosett är det perfekta valet för kvinnor som vill kombinera stil och komfort. Dessa loafers är tillverkade av högkvalitativt läder och erbjuder exceptionell hållbarhet samtidigt som de är otroligt mjuka att ta på. De är mångsidiga och kan bäras både på kontoret och på formella tillställningar.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra loafers för damer är sinnebilden för stil och förfining. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder ultimat komfort samtidigt som de ger en touch av glamour till din outfit. Deras klassiska, tidlösa design förstärks av en unik detalj: en gyllene rosett som är fint placerad på ovansidan av varje sko. Denna subtila men eleganta detalj ger loafers en sofistikerad touch och gör dem till en självklarhet i garderoben.”

Utformad för optimal komfort

Dessa loafers kommer alltid att passa, oavsett om du bär dem till en elegant klänning för en speciell utekväll eller till smarta byxor för ett affärsmöte. Förutom sin oklanderliga look är dessa loafers också designade för optimal komfort. Dessutom har de en yttersula i gummi med överlägset grepp, så att du kan gå tryggt på alla underlag. Oavsett om du vill komplettera en formell outfit eller lägga till en touch av sofistikering till vardagskläder, kommer dessa loafers att göra tricket.
Eleganta läderloafers med guldfärgad rosett för beige kvinnor mot en vit bakgrund

Den perfekta förkroppsligandet av stil och förfining

Våra loafers för damer är sinnebilden för stil och förfining. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och erbjuder ultimat komfort samtidigt som de ger en touch av glamour till din outfit. Deras klassiska, tidlösa design förstärks av en unik detalj: en gyllene rosett som är fint placerad på ovansidan av varje sko. Denna subtila men eleganta detalj ger loafers en sofistikerad touch och gör dem till en självklarhet i garderoben.

Ytterligare information

Säsong

,

Material