Klassiska platta läderloafers för damer i vitt med vit bakgrund
Klassiska platta loafers för kvinnor med vita pärlor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Klassiska platta loafers för kvinnor med vita pärlor

710,00kr

En känsla av mjukhet och smidighet
Ger hög komfort
Tidlös design
Tillverkad av kvalitetsmaterial

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Upptäck våra klassiska platta mockasiner med vita pärlor för damer, det perfekta valet för dig som söker både komfort och elegans.   Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av högkvalitativa material och har en lyxig känsla och exceptionell hållbarhet. Den tidlösa och mångsidiga designen gör dem perfekta för alla tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra platta loafers för damer är sinnebilden av elegans och komfort. Utformade för att kännas mjuka och följsamma i varje steg. Den tidlösa, klassiska designen gör dem till ett mångsidigt val för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en klädd afton.  “

Garanterar exceptionell hållbarhet

Den noggranna konstruktionen av dessa mockasiner garanterar exceptionell hållbarhet. De fina, exakta sömmarna förstärker mockasinens struktur, vilket ger extra styrka och anmärkningsvärd livslängd. Insidan av mockasinerna är lika anmärkningsvärd. Det mjuka fodret i polyuretan skapar en bekväm miljö för dina fötter och förhindrar skav och irritation. Dessa platta läderloafers för damer finns i en rad klassiska och tidlösa färger och är lätta att matcha med vilken outfit som helst.
Klassiska platta läderloafers för damer i vitt med vit bakgrund

Med en tidlös, klassisk design

Våra platta loafers för damer är sinnebilden av elegans och komfort. Utformade för att kännas mjuka och följsamma i varje steg. Den tidlösa, klassiska designen gör dem till ett mångsidigt val för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en klädd afton.  

Ytterligare information

Säsong

,

Material