Kvinna med bruna mockasiner, endast vaderna syns.
Loafers i läder med metallstång för damer
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Loafers i läder med metallstång för damer

769,00kr

Mer än 9 färger tillgängliga
Över 9 tillgängliga storlekar
Utmärkt komfort i yttersulan
Utmärkt gångkomfort

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa loafers i läder med metallstång för damer är inte bara eleganta utan också extremt bekväma. De finns i flera olika storlekar och färger och passar säkert de flesta kvinnor. Metallspännet ger ovandelen en extra touch av sofistikering, vilket gör dessa mockasiner till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Välj den färg som bäst passar din garderob idag.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers i läder med metallspänne för damer finns i en rad olika färger, så du kan välja och vraka. De har en dekorativ metallklämma och passar perfekt till alla outfits. Deras avslappnade men sofistikerade stil kommer att ge din look det där lilla extra. Beställ den som är rätt för dig idag.”

Mångsidighet för våra mockasiner

Kolla in våra damloafers med metallklämmor! De är extremt mångsidiga, så du kan bära dem i alla situationer. Lägg till dem till dina professionella outfits eller din sommarlook, och de kommer att göra en verklig inverkan. De finns i en rad olika storlekar, allt du behöver göra är att välja den som passar din fotform.
12391-615e43.jpeg
Kvinna med bruna mockasiner, endast vaderna syns.
12391-a231a3.jpeg
12391-a11ff7.jpeg

Praktisk för daglig användning

Dessa loafers för damer är tillverkade av högkvalitativt läder och har en plattform för extra komfort och stil. De är praktiska att ta på och passar perfekt för aktiva kvinnor som har ont om tid varje dag. Metallspännet ger en extra touch av elegans till dessa mångsidiga skor, som är lätta att matcha med olika outfits!

Ytterligare information

Material

Säsong

,