Foto av en vit lädermockasin mot en vit bakgrund
Mjuka loafers som andas för kvinnor
-10% Kod RDM10 till 01/06/2024

Mjuka loafers som andas för kvinnor

710,00kr

Lämplig för varmt väder
Material som andas
Kan tas på utan knäppning
Utmärkt komfort i yttersulan

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa mjuka loafers för damer med bra andningsförmåga är avslappnade och bekväma skor som passar perfekt för en dag ute. De är ihåliga med en platt plattform, vilket gör dem perfekta för vardagsbruk. De är lätta att ta på tack vare den snörningsfria designen, och de andas också tack vare lädret med hål som ger originella mönster.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa loafers för damer har en plattform som ger höjd utan att kompromissa med komforten. Dessutom greppar sulorna alla typer av underlag, så att du kan vara säker på att du går säkert. Så att du kan bära dem vid alla tillfällen. Dessa vackra mockasiner är ett snyggt och bekvämt val.”

De finns tillgängliga i tre färger

Dessa loafers för damer är ett enkelt val för hektiska dagar på jobbet eller fritiden. De är lätta och bekväma att bära. De finns i tre färger och kommer garanterat att bli en del av din favoritskosamling! Gör ditt val nu genom att komma ihåg att välja rätt storlek för dig.
Röd läderloafer mot vit bakgrund
Foto av en vit lädermockasin mot en vit bakgrund
Foto av en vit lädermockasin mot en vit bakgrund
Foto av ett par svarta läderloafers som bärs av en kvinna på ett grått golv

Komfort och bekvämlighet i vardagen

Dessa avslappnade loafers för damer är perfekta för en bekväm och elegant dag ute. De är lätta att ta på och underlättar din vardag. Våra vackra mockasiner låter dessutom fötterna andas hela dagen tack vare det perforerade lädret som ger ett originellt mönster.

Ytterligare information

Säsong

,