Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor
Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor

1243,00kr

Långvarig glans
Bra regntäthet
Enkelt underhåll
Utmärkt komfort i yttersulan

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra plattformsloafers i syntetläder för kvinnor är ett av de senaste tillskotten till dammode. Dessa ultratrendiga loafers är tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och ger en elegant och chic finish som kan komplettera alla outfits. Loafers har en klassisk, tidlös silhuett som är perfekt för både formella och avslappnade tillfällen.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Våra mockasiner är snygga, bekväma och praktiska. Våra plattformsloafers för kvinnor är tillverkade av syntetiskt läder och är precis vad du behöver. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och är perfekta för alla tillfällen tack vare sin moderna, eleganta design.”

En plattform för extra höjd

Våra mockasiner är perfekta för kvinnor som vill kombinera stil och komfort. Med en tjock, strukturerad sula ger de utmärkt stöd för foten samtidigt som de ger extra höjd. Våra mockasiner är slitstarka och hållbara. Lädrets mjuka, smidiga struktur är behaglig att ta på, samtidigt som dess struktur perfekt efterliknar äkta läder.
Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor
Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor
Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor
Plattformsloafers i syntetläder för kvinnor

Trendigt och elegant

Våra mockasiner är snygga, bekväma och praktiska. Våra plattformsloafers för kvinnor är tillverkade av syntetiskt läder och är precis vad du behöver. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och är perfekta för alla tillfällen tack vare sin moderna, eleganta design.

Ytterligare information

Säsong

,

Material