Hand av en kvinna som håller en svart mockasin med snören, i ett rum i ett hus
Svarta loafers i syntetläder med tjock sula för kvinnor
-10% Kod RDA10 till 01/05/2024

Svarta loafers i syntetläder med tjock sula för kvinnor

710,00kr

Tillverkad med omsorg
Kvalitet och komfort
En enkel men effektiv färg
En elegant och charmig design

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Våra svarta loafers i syntetläder med tjock sula för damer är mångsidiga och eleganta skor som ger en sofistikerad touch till alla outfits. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av syntetläder av hög kvalitet och ger samma lyxiga look som äkta läder samtidigt som de är miljövänliga. Den klassiska svarta färgen ger mockasinerna en tidlös dimension och gör dem lätta att matcha med en mängd olika stilar och färger.

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Svarta loafers för damer är det perfekta valet för dig som söker både komfort och stil. Dessa mockasiner är omsorgsfullt tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och erbjuder ett miljövänligt alternativ till äkta läder utan att kompromissa med hållbarhet och utseende. Den klassiska svarta färgen ger dessa loafers en tidlös elegans, vilket gör dem mångsidiga och lätta att matcha med vilken outfit som helst. Oavsett om det är en avslappnad dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en speciell kväll ute, är dessa loafers perfekta för alla tillfällen.”

Perfekt för dig!

Dessa loafers har en elegant, minimalistisk design som gör dem lätta att matcha med vilken outfit som helst, oavsett om det är en klänning, byxor eller kjol. Den tjocka sulan ger extra stöd och optimal komfort hela dagen. Den absorberar stötar och minskar trycket på fötterna så att du kan gå lätt och ledigt. Dessutom är sulan halkfri, vilket ger maximalt grepp även på de halaste ytorna.
Hand av en kvinna som håller en svart mockasin med snören, i ett rum i ett hus
Hand av en kvinna som håller en svart mockasin med snören, i ett rum i ett hus

Mångsidiga skor

Moccasiner för damer är mångsidiga, eleganta skor som kombinerar komfort och stil. Dessa loafers är omsorgsfullt tillverkade av syntetiskt läder av hög kvalitet och erbjuder ett veganskt alternativ till traditionella material samtidigt som de behåller en lyxig känsla. Den klassiska svarta färgen ger dessa loafers en touch av tidlös elegans, vilket gör dem perfekta för alla tillfällen, oavsett om det är en dag på kontoret, en utekväll med vänner eller en avslappnad kväll på stan.

Ytterligare information

Färg

Material

Säsong

,