Blå genombrutna loafers mot en vit bakgrund.
Genombrutna sommarloafers för kvinnor
-10% Kod DCN10 till 01/01/2024

Genombrutna sommarloafers för kvinnor

591,00kr

10 tillgängliga storlekar
10 färger tillgängliga
Material som andas
Lämplig för varmt väder

Våra produkter är små, ta storleken över din vanliga storlek om du tvekar mellan 2 storlekar (Exempel om du vanligtvis är 38-39 ta 39).

Dessa genombrutna sommarloafers för damer är både bekväma och moderiktiga. De har en kilformad sula och är perforerade i ett dekorativt mönster för bättre luftcirkulation. Det finns ett brett urval av storlekar, vilket gör dem perfekta för alla kvinnor. Dessa skor ger extra komfort under långa dagar på promenad eller på jobbet. De har också små dekorativa fransar som hålls ihop av kedjeöglor. De är det perfekta valet för dig som vill vara trendig hela sommaren!

För att ta hand om ett par mockasiner följer du några enkla steg.

Rengör först dina mockasiner regelbundet genom att torka av dem med en mjuk trasa för att ta bort damm och lätta fläckar. Använd sedan en mjuk borste för att ta bort hårdare smuts och fläckar.

Om dina mockasiner är gjorda av läder ska du använda en lämplig vårdprodukt för att vårda och skydda lädret mot slitage och repor. Slutligen bör du förvara dina mockasiner på en torr, välventilerad plats, utan direkt solljus, för att undvika att de bleks eller försämras i förtid.

Genom att följa dessa enkla tips kan du förlänga livslängden på dina mockasiner och hålla dem i gott skick under lång tid.

Alla beställningar förbereds och skickas inom 24 till 48 timmar av våra team (exklusive helger och allmänna helgdagar) och kan ta upp till 72 timmar under hektiska perioder.

Vår returpolicy gäller i 14 dagar. Om det har gått 14 dagar sedan du köpte varan kan vi tyvärr inte erbjuda dig en återbetalning eller ett byte.

För att vara berättigad till en retur måste din vara vara oanvänd och i samma skick som när du tog emot den. Den måste också vara i sin originalförpackning.

“Dessa genombrutna sommarloafers för kvinnor är både bekväma och trendiga! De platta, lätt kilformade sulorna gör dem bekväma att gå på. Du kan också räkna med att dessa sulor ger optimalt grepp på alla ytor. När du väl har provat dem kommer du inte att vilja lämna dessa eleganta, bekväma skor bakom dig!”

Mockasiner perfekta för sommaren

Dessa sommarloafers för damer har allt! Med sina bekväma gummisulor, moderiktiga genombrutna mönster och runda tå är dessa skor perfekta för varma, soliga dagar. De finns i en rad olika modeller och kombinerar stil och komfort för att hålla dig sällskap hela dagen.
10189-51af53.jpeg
Blå genombrutna loafers mot en vit bakgrund.
10189-90fcc4.jpeg

Sköna mockasiner

Dessa genombrutna sommarloafers för kvinnor är både bekväma och trendiga! De platta, lätt kilformade sulorna gör dem bekväma att gå på. Du kan också räkna med att dessa sulor ger optimalt grepp på alla ytor. När du väl har provat dem kommer du inte att vilja lämna dessa eleganta, bekväma skor bakom dig!

Ytterligare information

Säsong

Material